kebahagiaanku

kebahagiaanku

Wednesday, 8 May 2013

Cara makan lecithin dan alfalfa complex shaklee

  Assalamualaikum...

apa khabar pembaca beauty ummi???sihat2 lah hendaknya ye...insyaallah..

ok,memandangkan banyak yang sms/email lynda tanya macam mana nak makan lecithin dan alfalfa ni????brapa biji???brapa kali sehari????haa untuk customers lynda memang lynda akan bagitau jadual makan supplement siap2,senang customers nak follow...hehe

bagi yang bukan customer lynda macam mana plak???
ok bagi yang bukan customer lynda,sila dapatkan cara makan supplement melalui pengedar yang anda beli...

ada yg kata " ceh sombong la dia ni,nak kongsi ilmu pun kedekut,apa salahnya bagitau cara makan walaupun bukan customer!"

haaa ni bukan masalah sombong atau tak,kedekut atau tak ye darling2 semua,ni sebenarnya memang tanggungjawab pengedar untuk guide customer sendiri...tak adil la kalau pengedar A asyik jual jual jual jual,fuhhh bukan main gempak sale dia,tapi customer semua terabai...yang pengedar B ni plak asyik dapat sms bertimbun timbun sampai ketar tangan nak balas sms,tapi malangnya bukan sms orang nak beli vitamin,tapi sms orang tanya cara makannnn ja...haaa kesian la si B ni,satu sale pun takdak,asyik bagi konsultasi kat customer orang lain,yang si A berjuta dapat sale,mudah la dia,tak yah susah2 bagi consultation bagai ya dak..

padahal mmg tanggungjawab dia kena jaga customer sendiri,dan setiap pengedar memang wajib tau semua tentang vitamin yang dijual,jadi tak jadi masalah kalau customer nak mintak konsultasi...

jadi bagi yang nak dapatkan konsultasi dari lynda,nak tanya cara makan ke,apa2 masalah ke semua boleh tanya dengan SYARAT mesti la kena jadi customer i ya...hahah..lepas buat pembelian baru akan diberi konsultasi dan cara makan ye..haa baru adil,no more consult customer orang lain...


 yang penting,minum air sekurang kurangnya 3L sehari,banyak lagi bagus...lagi berkesan supplement kalau banyak minum air..boleh buang toksin dalam badan...kalau toksin banyak,kesan supplement akan terganggu...

lynda dah lama amalkan supplement shaklee ni untuk kuruskan badan dan untuk penyusuan susu ibu...alhamdulillah ianya sangat berkesan untuk lynda...tengok gambar lynda kat bawah,dah lost 9kg tau...baru 7 bulan amalkan...berbaloi...harga pun mampu milik...hehe


apa lagi,JOM KITA BERSHAKLEE...insyaallah terbaik untuk saya dan juga anda..(^_______________^)




jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang produk shaklee atau anda ingin mendapatkan konsultasi percuma tentang masalah yang anda hadapi,jangan segan2 untuk hubungi lynda ya...lynda sangat berbesar hati untuk membantu anda...
hubungi lynda di:
call/sms:0105066089
email:lynndaollala@gmail.com
ASLINDA ARSHAD,YOUR LOVELY SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR~


***produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang penyakit***

11 comments:

  1. Salam saya nak tanya..klo bulan puasa mcm.mne pengambilannya??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear...untuk bulan puasa,sebelum sahur ambil 3 biji alfalfa,selepas sahur ambil 3 biji lecithin...selepas berbuka ambil 3 biji lecithin dan sebelum tidur ambil 3 biji alfalfa...pastikan air minum lebih banyak ya...trima kasih sudi melawat beautyummi..^_^

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. as salam saya nak tnya cara makan esp,alfafa dan omega untuk turunkan berat badan bulan puasa. sekarang saya ambik zink b4 bfast untuk msalah kuku dan rambut gugur,esp b4 bfast kadang b4 lunch, after lunch & after dinner alfafa 5bj, after lunch & dinner omega 2 bj, b4 tdo vit e dan oste. betul ke cara pengambilan saya? zink memang membantu la untuk kuku dan msalah ulser cepat baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear,please sms lynda untuk fast respond...tq...

      Delete
  4. Salam..sya nk tnye klu bru bsalin,bape mgu bru leh amek alfafa?sya dh 30ari,n sya czer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear Sha Darwisyah,hubungi lynda di nombor ni ya 0105066089

      Delete
  5. Kalau btl2 disiplin..mkn alfalfa n lecithin...dlm sbulan leh turun bpe kg?

    ReplyDelete
  6. salam..sy pun ad mkn..mmg berkesan!shaklee good! nk share gmbar akak blh??

    ReplyDelete
  7. pengambilannya suplement ni mcm mane ye?

    ReplyDelete